HJEM -

PARAGRAF INKASSO

Om os

Mere end 15 års erfaring

Vores afdelingsleder hos Paragraf Inkasso er ekspert i inkasso og har over 15 års erfaring med inkasso for alle typer virksomheder, herunder særligt tvangsauktioner, bank- og realkreditinkasso samt international inkasso. Hun kan derfor hjælpe dig med alle former for inkassosager. Til daglig assisterer hun firmaets medarbejdere, som arbejder med alle typer inkasso, og som derfor kan give dig den nødvendige hjælp og vejledning til netop det din virksomhed har brug for i forhold til inkassoinddrivelse.

Advokat (H) Søren V. Andreasen, som er juridisk ansvarlig for Paragraf Inkasso har mere end 12 års erfaring med inddrivelse af krav via inkasso, og har desuden 15 års erfaring med retssager for både små og store virksomheder. Hvis din inkassosag skal for retten, vil han derfor kunne give dig den nødvendige rådgivning og bistand i forbindelse med en retssag.

Hos Paragraf Inkasso er du altid i trygge hænder hos eksperter, der har stor viden og mange års erfaring med inkassosager. Vi tager os af og hjælper dig igennem hele processen fra start til slut.

Der gøres opmærksom på, at Paragraf inkasso ikke er en advokatvirksomhed. Paragraf inkasso er ikke omfattet af reglerne for advokatvirksomheder og er derfor ikke underlagt Advokatrådets tilsyn.

Vores specialer dækker bredt

Hos Paragraf Inkasso kan du få hjælp til både rykkerservice og inkasso. Rykkerservice er første step i inkassoprocessen og indgår derfor som en del af vores inkassoservice. Hos os får du dermed en alt-i-én inkassoløsning, hvor vi følger din sag helt til dørs fra udsendelse af rykkerskrivelsen og hele vejen gennem retssystemet, hvis det bliver nødvendigt.

Se mere om vores rykkerservice.

Inkasso dækker over mange forskellige former for inddrivelse af pengekrav, men ikke alle typer inkasso behandles ens. Hos Paragraf Inkasso tager vi os ikke kun af inkassosager, der vedrører almindelige pengekrav. Vores ekspertise dækker bredt, og vi klarer derfor inddrivelsen af pengekrav for dig uanset sagstype, og uanset om debitor befinder sig indenlands eller udenlands.

0 +

ÅRS ERFARING

0 +

INKASSOSAGER PR ÅR

0 +

FASTE KUNDER

Problemer med at få indkrævet dit tilgodehavende…

Vores medarbejdere

Paragraf Inkasso hjælper kreditorer med at få deres penge ind, når debitor ikke betaler. Se vores medarbejdere her.

Pernille Saaby Poulsen

Sagsbehandler

Søren V. Andreasen -Advokat (H) Paragraf Inkasso

Søren V. Andreasen

Jurist

Jacob Worsøe Nielsen -Advokat Paragraf Inkasso

Jacob Worsøe Nielsen

Jurist

Camilla Dam Rasmussen

Advokatfuldmægtig