HJEM -

SERVICES

RYKKERSERVICE

Rykkerservice

Mange virksomheder kender til dårlige betalere og oplever fra tid til anden at stå overfor den udfordring at skulle rykke kunder for manglende betalinger. Nogle glemmer måske at rykke kunden for den manglende betaling, mens andre måske vælger at gennemgå en hård og langsommelig proces for at få gælden indbetalt, hvilket ikke altid resulterer i at kunden betaler regningen.

Den udestående gæld, som opstår når en kunde ikke betaler sin faktura, kan dog være med til at sætte en stopklods for din forretning og reducere din samlede indtjening. Derfor er det vigtigt at få gjort noget ved problemet hurtigst muligt.

Går der lang tid, inden dine kunder betaler deres regninger? Er du træt af at rykke dine kunder for manglende betalinger? Eller glemmer du at rykke dine kunder, når betalingsfristen på fakturaen er overskredet? Så lad os tage over og håndtere rykkerproceduren for dig. Vi har en høj succesrate med rykkerservice og inddrivelse af gæld, og du kan derfor trygt overlade rykkerproceduren til os.

Sådan foregår vores rykkerservice

Nogle gange kan man komme ud for, at en kunde ikke betaler. Det kan være et produkt eller en ydelse, som du har leveret til en kunde, men som du ikke har fået din retmæssige betaling for. Med rykkerservice hos Paragraf Inkasso hjælper vi dig med at indkræve den betaling, som kunden skylder dig. Det sker ved, at vi sender rykkere til dine kunder, som ikke har betalt deres regning til tiden, og tager om nødvendigt kravet videre til inkasso.

Vores rykkerservice foregår ved, at du sender kundens faktura videre til os straks efter fakturaen ikke er betalt og forfaldsdatoen på fakturaen er overskredet. Herefter sender vi en rykkerskrivelse ud til den kunde, som ikke har betalt sin regning. Ifølge lovgivningen må der opkræves 100 kr. for hver af de tre første rykkere, så længe der går mindst 10 dage mellem hver fremsendte rykkerskrivelse.

Hvis kunden 10 dage efter rykkerskrivelsen ikke har betalt regningen, vil vi tage kravet videre til inkasso og opstarte en inkassosag. Herved vil vi sende en inkassoskrivelse til kunden med et krav om betaling af gælden samt et inkassogebyr. Det er dog vores erfaring, at de fleste debitorer tager en rykker mere alvorligt, når den kommer fra os end fra virksomheden selv. Når du overdrager rykkerproceduren til os, vil der derfor være stor sandsynlighed for, at din kunde betaler regningen, inden kravet tages videre til inkasso.

Fordele ved rykkerservice

Med rykkerservice hos Paragraf Inkasso får du rykket alle dine debitorer for manglende betalinger, og får dermed hentet din manglende gæld hjem. Dette sikrer dig en forbedret økonomi, som kan være med til at give dig et større økonomisk råderum til at drive og udvikle din forretning.

Når vi tager over og sørger for at rykke dine kunder for manglende betalinger, sparer du samtidig tid og ressourcer på selv at sende rykkere ud, og kan i stedet bruge din tid og ressourcer på at koncentrere dig om at udvikle din kerneforretning.

Endelig er du hos Paragraf Inkasso sikret en professionel håndtering af hele rykkerprocessen. Målet for os er at sørge for en effektiv og hurtig rykkerprocedure, der øger sandsynligheden for en hurtig tilbagebetaling af din udestående gæld fra dine dårlige betalere. Vi sørger dog altid for at behandle din debitorer med respekt, så du også fremadrettet kan bevare en god relation til dine kunder.

Pris på rykkerservice

Når du får Paragraf Inkasso til at tage sig af rykkerproceduren for din virksomhed og hjælpe dig med inddrive din gæld, får du hele din udestående gæld tilbage selv, når kravet er indløst. Vores salær består af dine debitorers rykkergebyrer og eventuelle kompensationsbeløb og renter. Du får dermed hele din hovedstol tilbage.

Har du ofte kunder, som ikke betaler deres regninger til tiden, vil vi anbefale vores abonnementsordning, som er en del af vores inkassoservice. Som abonnementskunde har du mulighed for at overdrage rykkerproceduren og dine inkassosager til os helt gratis.

Er du derimod ikke abonnementskunde, vil der være et oprettelsesgebyr for hver rykkersag. Det kan derfor godt betale sig at oprette et abonnement på vores rykker- og inkassoservice, hvis du har mange dårligt betalende kunder, der ikke betaler deres regninger til tiden. Læs mere om priser og vilkår her.

Har du udfordringer -
eller brug for hjælp til inddrivelse af din gæld..?

Vi står klar til at hjælpe!

Har du en udfordring eller brug for hjælp til inddrivelse af din gæld, så kontakt os her – HELT uforpligtende.

Skriv dig op i formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde ud af, om vi er de rette til din opgave.

Kontakt os her!

Har du brug for hjælp til inddrivelse af din gæld?

Vi tilbyder hjælp til inkasso- og rykkerservice. Vi kan også hjælpe din virksomhed!

Udtalelser fra vores kunder